Mijn favorieten

Wie zijn wij

 

Bastian & Visser Brom Makelaardij: “Voor goede persoonlijke service bent u bij ons aan het juiste adres!”.


Bastian & Visser Brom Makelaardij is ontstaan uit Bastian & Visser Financiële Diensten B.V., een assurantiebedrijf dat is opgericht door Peter Bastian en Ruud Visser en heeft 3 vestigingen; Eindhoven (Klein Tongelreplein 7, 5613 KK Eindhoven), Valkenswaard (Luikerweg 23, 5554 NA Valkenswaard) en Weert (Beekstraat 60B, 6001 GJ Weert).

 

Enkele jaren geleden heb ik, Niels Brom, de makelaardijtak overgenomen en ben hiermee zelfstandig verder gegaan onder de naam Bastian & Visser Brom Makelaardij. De makelaardij wordt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven uitgevoerd. Bij Eindhoven houden de grenzen niet op! Zo hebben we de jarenlange ervaring in de makelaardij, naast Eindhoven, ook opgedaan in en om De Kempen en Valkenswaard.

 

Bastian & Visser Brom Makelaardij is zich ervan bewust dat één van de eerste stappen die u zal zetten als u een huis gaat kopen of verkopen, wellicht de stap naar de makelaar zal zijn. Maar hoe kiest u nu in uw omgeving de beste makelaar? Dit is zowel een kwestie van gevoel als verstand.

Naast kennis van aankoop, verkoop, taxeren en de lokale woningmarkt zijn voor ons de twee belangrijkste aandachtspunten die wij hanteren;

Service door kennis én een Service op een persoonlijk hoog niveau.

 

Service door kennis streven wij na door op een hoog niveau:

- permanente, doorlopende educatie te volgen én

- door goed bij te blijven met juridische- en lokale kennis én                

- door samen te werken met de beste partijen in de markt.

 

Een aantal van deze partners zijn; AV2 dé WoningCoaches, Bastian & Visser Financiële Diensten B.V. en Verenigde Bouwkundige Keurders, maar natuurlijk ook de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en o.a. de juiste notaris. Stuk voor stuk partijen waar kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staat en met tientallen jaren aan ervaring.

 

Service op een persoonlijk hoog niveau, omdat het verkopen van een woning mensenwerk is en blijft:

Deze persoonlijke kant komt tot stand door een goede, ontspannen relatie en samenwerking tussen opdrachtgever en makelaar.

Tijden veranderen, maar wonen blijft een kwestie van gevoel. Wij willen onze verkopers, maar ook onze kopers ontzorgen. In ons advies zijn wij eerlijk, behulpzaam, persoonlijk en creatief.  

 

Al deze verschillende werkzaamheden worden met veel plezier door ons uitgevoerd. 

Mocht u vragen hebben, wij komen graag naar u toe voor een persoonlijk gesprek. Dit doen wij het liefst op de locatie, dan weten we namelijk precies waar we over praten.

 

Kort samengevat; u kunt met een gerust hart Bastian & Visser Brom Makelaardij inschakelen bij het zoeken naar uw droomhuis, het verkopen van uw woning en het uitvoeren van taxaties.


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring