Mijn favorieten

Financiering Bastian & Visser


Bastian & Visser Financiële Diensten B.V. is een organisatie waarbij een persoonlijke benadering en een helder advies hoog in het vaandel staan.

Bastian & Visser is in 1993 opgericht in Eindhoven waar momenteel ook het hoofdkantoor is gevestigd.

Bastian & Visser Financiële Diensten B.V.  geeft advies in alle financiële producten zoals schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypothecaire kredieten, pensioenen, uitvaartverzekeringen, bankspaarproducten en consumptieve kredieten. Er wordt hierbij nauw samen gewerkt met een groot aantal banken en verzekeringsmaatschappijen. Bastian & Visser Financiële Diensten B.V. beschikt ook over volmachten van diverse verzekeraars. In deze volmachten kunnen uw verzekeringen sneller dan gebruikelijk voor u in orde gemaakt worden. Ook de schadeafwikkeling is veel sneller, hetgeen natuurlijk een groot voordeel voor u is. Daarnaast heeft Bastian & Visser Financiële Diensten B.V. tevens een Regiobank kantoor; zodoende kan er ook geadviseerd en bemiddeld worden in betaal- en spaarrekeningen.

Bastian & Visser Financiële Diensten B.V.  is zich ervan bewust dat een financieel advies op u een behoorlijke impact kan hebben. Een groot aantal klanten wordt op hoog niveau voorzien van advies op allerlei financieel gebied. Het onderscheidend vermogen en de vooruitziende blik geven ons een voorsprong op de overige aanbieders van financieel advies.
 
Bastian & Visser Financiële Diensten B.V.           
Klein Tongelreplein 7

5613 KK Eindhoven
Telefoon: 040-2572922   
Email: info@bastian-visser.nl                                                                                                                                                                     
Site: www.bastian-visser.nl


  

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring