Mijn favorieten

Taxaties Bedrijfsmatig


In het verleden volstond­ een normale bog-taxatie voor de meeste bankinstellingen. Op dit moment dient ten behoeve van financiering voor ­9 van de 10 bankinstellingen een TMI-taxatierapport te worden uitgevoerd. Ook voor een TMI-rapport kan men bij Bastian & Visser Brom Makelaardij terecht.­ 

Onze uniforme wijze van taxeren is van belang voor eventuele andere adviseurs van onze opdrachtgevers, dit zijn banken, accountants, advocaten, notarissen en andere belanghebbenden zoals belastinginspecteurs.

Wij taxeren ten behoeve van; financieringen (hypotheek), aan- en verkoopbeslissingen, ­aan- en verhuurbesluiten,­ minnelijke waarderingen met de belastingdienst, ­arbitrage zoals huurgeschillen, ­fiscale doeleinde en als second opinion voor eigenaren, eigenaren-gebruikers, beleggers en financiers.

Een bedrijfstaxateur bezit naast de basiseigenschappen van een bedrijfsmakelaar, ook een hoge mate van analytisch vermogen om elk object goed te kunnen doorgronden en de opdracht stapsgewijs op te bouwen. Naast het analytisch vermogen onderzoeken wij goed alle factoren die spelen in en rond het object. Taxeren is voor een bedrijfstaxateur zijn core business en zal als dusdanig ook onafhankelijk optreden.

Wanneer u een bedrijfstaxatierapport en/of advies nodig heeft, dan is het dus raadzaam om te kiezen voor een bedrijfstaxateur. Hij kent zijn vak als geen ander en heeft naast zijn gedegen specialisme ook een onafhankelijke positie.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring