Mijn favorieten

Wat doen wij voor de aankoop van een woning?


 

Wat bieden wij u?


De Aankoopmakelaar van Bastian & Visser Brom Makelaardij begeleidt u van A tot Z!


­

Eerste­ bezichtiging

Van zoektocht tot bezichtiging.­ Mocht u hier ­prijs op stellen, dan kunnen wij ook de zoektocht voor onze rekening nemen. Vraag naar deze­ extra service.

 

­

­

Tweede bezichtiging

Op het moment dat u een woning bezichtigd heeft,­ hierin geïnteresseerd bent, dan schakelt u ons in middels het contactformulier (of telefonisch). De aankoopmakelaar neemt z.s.m. contact met u op. We maken een nieuwe afspraak en gaan met u mee voor een tweede bezichtiging. Bastian & Visser Brom Makelaardij ­verzorgt onder andere de inspectie, de waardebepaling (voor de aankoop) en een compleet juridisch vooronderzoek. Mocht naar onze mening een bouwkundige keuring nodig zijn, dan zullen wij dit adviseren.

 

Juridisch onderzoek

Wij onderzoeken de juridische aspecten. Hierbij moet u denken aan de informatie van de verkopende partij, Akte van Levering, Kadastrale gegevens en uiteindelijk bij overeenstemming de "voorlopige" koopovereenkomst.

­

­

­

 

Onderhandeling
Doordat Bastian & Visser Brom Makelaardij beroepshalve veel ervaring heeft met onderhandelen, bent u gegarandeerd van een zeer scherpe aankoopprijs.


"Voorlopige" Koopovereenkomst
Indien we tot overeenstemming komen, moet er een koopovereenkomst worden opgesteld. De gemaakte afspraken worden hierin vastgelegd. Denk aan; koopsom, leveringsdatum, wel of geen bijkomende kosten, inschrijving bij het kadaster, aanwezigheid van astbest etc. Bastian & Visser Brom Makelaardij controleert voor u en zorgt dat uw belangen compleet worden vastgelegd. Heeft de verkopende partij geen makelaar, dan stellen wij het NVM-koopcontract voor u op.

­

­

 

Begeleiding tot en met het notariële transport­
Bastian & Visser Brom Makelaardij verstrekt de notaris de benodigde gegevens voor het opstellen van een leveringsakte en controleert deze vervolgens.

Het totale dienstenpakket dat wij bieden bestaat uit:

- volledige begeleiding na de eerste bezichtiging;
- controleren van de juridische stukken (hieronder vallen de kadastrale- en notariële stuk kenen de koopovereenkomst;
- uitvoering van de aankooponderhandeling door de makelaar;
- een NVM-makelaar die staat voor kwaliteit;
- begeleiding tot en met het notariële transport.

U betaalt slechts 10% van het verschil tussen de vraagprijs en de aankoopprijs, met een minimum van ­€ 595,-, zonder andere bijkomende kosten.­

DUS TOTALE AANKOOPBEGELEIDING vanaf SLECHTS € 595,-!
­

­

 

Aankoopgarantie

Wanneer de onderhandelingen niet tot een aankoop leiden, brengen wij u ook geen kosten in rekening mits u bij de onderhandelingen voor één of twee opvolgende woningen onze aankoopmakelaar weer inschakelt. U kunt dus met de aankoopmakelaar gemakkelijk een tweede of zelfs een derde bezichtiging doen, zonder dat de kosten oplopen. Op het moment dat u meer dan drie bezichtigingen nodig heeft om tot een aankoop te komen, zal per bezichtiging een extra fee van € 125,- in rekening gebracht worden. Mocht u uiteindelijk niet tot een aankoop overgaan, dan brengen wij u (mits max. 3 bezichtigingen) slechts € 275,- ­in rekening voor de werkzaamheden die zijn verricht. Financieel zeer overzichtelijk dus.
­

­

 

ALLE GENOEMDE BEDRAGEN ZIJN INCLUSIEF B.T.W.
­

 

Klik op de bovenstaande button, vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring